Vacature Kinderfysiotherapeut

Wij zijn op zoek naar een ervaren:

 

Kinderfysiotherapeut (uren in overleg)

 

die ernaar uitkijkt om ons team bestaande uit 15 fysiotherapeuten, een ergotherapeut en een diëtist te komen versterken en te komen werken in een dienstverlenende en dynamische werkomgeving.

Als kinderfysiotherapeut maak je onderdeel uit van het kinderteam en werk je met kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar  met uiteenlopende klachten.

Je werkt met name op de basisschool en/of school voor speciaal onderwijs en daarnaast zowel binnen de praktijk alsook bij de patiënten aan huis. Je brengt de hulpvraag van de patiënt in kaart, maakt een plan van aanpak en voert deze uit, in samenwerking met ouders en mogelijk overige betrokken zorgverleners.

Naast de één-op-één begeleiding en behandeling van jouw patiënten, bied je ook begeleiding in groepsverband, waaronder het aanbod FitKids, welke je zowel binnen als ook buiten in de beweeg- en revalidatietuin kunt laten plaatsvinden.

Om kans te maken op de functie van kinderfysiotherapeut binnen Fysiotherapie de Carrousel beschik je over:

  • kennis, werkervaring en affiniteit met de doelgroep;
  • zelfstandigheid, communicatieve vaardigheid en empathisch vermogen;
  • een ondernemende instelling en probleemoplossend vermogen.

Fysiotherapie De Carrousel hecht veel waarde aan verbinding, samenwerking en afstemming binnen het multidisciplinaire team. Als kinderfysiotherapeut zoek je deze samenwerking op ten behoeve van de behandeling van patiënten ten einde een zo optimaal mogelijk zorg aanbod te creëren. Je neemt eveneens actief deel aan het multidisciplinair behandeloverleg en het teamoverleg.

Ben jij HBO-gediplomeerd fysiotherapeut en beschik je daarnaast over een afgeronde HBO-Master, of ben je nog in opleiding tot Kinderfysiotherapie, heb je ervaring in de eerstelijns kinderfysiotherapie èn ben je enthousiast over de functie. Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!

Je kunt je sollicitatiebrief en  CV mailen naar e.viscaal@fysio-ommen.nl.

Voor vragen over de vacature kun je bellen met 0529 451853

 

Terug naar nieuwsoverzicht