Mededelingen m.b.t. Corona-Virus (23-03-2020)

23 maart:  N.a.v. de nieuwe maatregelen van het ministerie zijn wij helaas genoodzaakt om de fysiotherapeutische behandelingen die niet strikt noodzakelijk  zijn met onmiddellijke ingang te beëindigen.De fysiotherapeuten, ergotherapeut en diëtist werken wel door, blijven in contact met hun patiënt en stappen over op therapie op afstand via telefoon en/of beeldbellen.

Heeft u nog een afspraak staan met uw therapeut dan zal hij/zij op korte termijn contact met u opnemen om verdere afspraken te maken over de begeleiding van uw klachten. U hoeft dus niet zelf te bellen !

Wij blijven uiteraard wel telefonisch en per mail bereikbaar. Voor de behandeling schakelen we dus over op een telefonisch of videoconsult.

In noodgevallen wordt gekeken of behandeling op de praktijk of aan huis mogelijk is.

Blijven bewegen en gezonde voeding zijn en blijven van groot belang. Wij zijn daarom erg druk bezig om uw van de juiste instructies, adviezen, oefeningen en video’s  voor de thuissituatie te voorzien.

Voor vragen of overleg kunt bellen met de praktijk via 0529-451853 of mailen naar info@fysio-ommen.nl of het persoonlijk mailadres van uw therapeut welke op de website www.fysio-ommen.nl is te vinden.

 

22 maart:  Conform de adviezen van het RIVM zullen per direct alle activiteiten van Fysifit en de overige groepslessen (o.a. Zwemfit, Zwanger en Fit,  COPD, hartrevalidatie, Parkinson en Valpreventie) tot en met 6 april geannuleerd worden.

De fysiotherapeutische zorg evenals de ergotherapie en de diëtiek blijven voor alsnog doorgang vinden, dit conform de richtlijnen van het RIVM.  De fysiotherapiebranche wordt tot op heden gevraagd open te blijven om de huisartsen en specialisten te kunnen ontlasten en ondersteunen die zich bijna 100% bezighouden met het beleid rondom het Corona-virus.  Dagelijks volgen wij de adviezen van het RIVM,  het Ministerie van Volksgezondheid en onze beroepsgroep Het Keurmerk op.

We hopen dat de maatregelen voldoende effect sorteren.

Heeft u geen klachten van verkoudheid, hoesten, niezen of koorts, dan kan de afspraak op de praktijk wat ons betreft doorgaan. Indien er veranderen zijn van onze kant, dan wordt u daarvan door ons zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Afmeldingen gelieve zoveel mogelijk per mail te melden op:  info@fysio-ommen.nl

Heeft u lichamelijke klachten of een blessure, maar lijkt het u niet verstandig om naar de praktijk te komen dan bieden wij u de mogelijkheid tot een telefonisch of online consult aan. Uiteraard geldt dit ook voor de patiënten die reeds onder behandeling zijn.

Via de website, social-media en de mail zullen wij u indien nodig van nadere informatie voorzien

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie de Carrousel

 

Terug naar nieuwsoverzicht