Huisreglement

  1. U bent vrij in uw keuze van fysiotherapeut. Elke fysiotherapeut binnen Fysiotherapie De Carrousel heeft zijn eigen specialisme(n). Vraag hiernaar en informeer indien er sprake is van een specifieke verwijzing voor bijvoorbeeld kinder-, geriatrie-, sport-, bekken-, psychosomatische fysiotherapie of manuele therapie.
  2. Fysiotherapie De Carrousel onderhoudt nauwe contacten met diverse hogescholen. Het begeleiden van stagiaires is hier onderdeel van. Indien u (mede) begeleid te worden door een stagiair niet op prijs stelt, kunt u dit uiteraard kenbaar maken.
  3. Tenzij anders afgesproken met uw behandelend therapeut, kunt u bij binnenkomst in de praktijk plaatsnemen in de wachtkamer. Uw behandelend therapeut komt u hier vandaan ophalen voor de behandeling. Wanneer u niet binnen 10 minuten na uw afspraaktijd bent opgehaald, kunt u bij de balie informeren.
  4. Aan Fysiotherapie De Carrousel is Fysifit verbonden. Fysifit is een sport- en bewegingscentrum waar u de mogelijkheid heeft om in kleine groepen en onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut te sporten.
  5. De praktijk is van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken tussen 8.00 en 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur. Buiten deze tijden staat het antwoordapparaat ingeschakeld en is de praktijk via e-mail te bereiken.

Heeft u last van uw rug?

Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!

Afspraak maken