Frequently asked questions (FAQ)

Vaak voorkomende vragen

U krijgt na afronding van een behandeling een uitnodiging om deel te nemen aan het patiëntervaringsonderzoek van Mediquest. Wat gaat goed en wat kan beter?

Vaak voorkomende vragen, opmerkingen en feedback leest u hier.

Bereikbaarheid

Waarom zijn jullie niet bereikbaar tijdens pauzes?

Met het oog op gezondheid, veiligheid en welzijn, hebben de medewerkers op het secretariaat recht op pauze. Tussen 9:45 en 10:15 en tussen 12:30 en 13:30 zijn zij daarom niet telefonisch bereikbaar. Tijdens deze pauze, vóór 8:00 en ná 18:00 is de praktijk 24/7 bereikbaar door te bellen met 0529 – 45 1853 en een antwoord in te spreken op het antwoordapparaat. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@fysio-ommen.nl

Openingstijden FysiFit

Waarom zijn de openingstijden van FysiFit beperkt tot 5 ochtenden en 4 avonden?

Bij FysiFit kunt u trainen onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut.  De fysiotherapeuten behandelen buiten de openingstijden ook individueel patiënten. De openingstijden sluiten aan bij de beschikbaarheid van deze therapeuten. Daarnaast wordt de oefenzaal buiten de openingstijden van de FysiFit gebruikt voor individuele  behandelingen en bijzondere beweeggroepen, waardoor de openingstijden niet verder kunnen worden uitgebreid.